Oferta

ORCA REMOTE ACCOUNTING oferă servicii complete de contabilitate și consultanță financiară, punând accent pe îmbunătățirea activității clienților noștri din toate punctele de vedere. Obiectivul nostru este să oferim clienților încredere prin profesionalism, prin găsirea unor soluții optime în domeniul financiar-contabil, consultanță fiscală, salarizare și politică managerială.

CE OFERIM?

Contabilitate primară:

Gestiune stocuri:

Contabilitate Financiară:

Resurse umane și salarizare:

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pe lângă activitățile de bază, ne-am specializat și în: reprezentare în fața Oficiilor Registrului Comerțului pentru înregistrarea societăților comerciale, înregistrarea sucursalelor/filialelor, schimbări/actualizări de sediu, denumire/administrări completare/autorizare obiecte de activitate, obținere certificate constatatoare, înregistrarea oricăror modificări ale actelor constitutive ale acestora.

Tarifele utilizate de cabinetul nostru de servicii contabile și servicii de consultanță fiscală sunt accesibile, corespunzătoare cu volumul de muncă, alocarea timpului și personalului calificat pentru fiecare tip de serviciu, natura misiunii și angajamentul ce îl implică.

Pentru oferta completă de servicii de consultanta fiscală și oferta serviciilor contabile, vă invităm să ne contactați la tel. 0756.712.113 (Bucuresti) sau 0743.102.220 (Constanta) și e-mail: office@orcara.ro sau puteți accesa site-ul OrcaRA.ro, sectiunea Contact.